Gå & Löpkliniken Stockholm

Gå & Löpklinikens Koncept och erbjudande.

Gå & Löpkliniken Stockholm har två butiker centralt belägna, en vid Odenplan och en vid Hornstull. Utbudet är sportskor,  promenadskor, arbetsskor och träningskläder och tillbehör.  I konceptet ingår alltid ortopedtekniker som kunden kan boka tid hos för konsultation. Målet är att få en behagligare träningsupplevelse genom att välja extra stöd för foten.  Här slipas, anpassas och byggs inlägg och sulor för olika behov. Det är också vanligt att kunden kommer med recept från sjukgymnaster eller andra inom vården. 

De som arbetar inom verksamheten har en gedigen bakgrund inom idrott, utbildade ortopedtekniker, Leg. Sjukgymnaster, Beteendevetare, Leg. Naprapater eller Idrottslärare.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Gå & Löpkliniken lägger stort värde i att möta varje kund med stort engagemang och jobbar aktivt med att få kunden ska känna sig trygg och välinformerad.

Det breda sortimentet gör Gå & Löpkliniken tillgängliga för kundens alla olika behov och den långa erfarenheten och kompetensen ger kunden tryggheten kvalitetsmässigt.

Gå & Löpkliniken jobbar mycket med skador och problem som har sitt ursprung i en fot- och underbensproblematik. Med hjälp av rätt skor och ortopediska hjälpmedel kommer de tillrätta med såväl överbelastningsskador och idrottsskador, som vanliga trötta och värkande fötter.

Gå & Löpkliniken behandlar alla olika.

Alla är vi skapta på olika sätt, därför är det viktigt att kunna anpassa och erbjuda skor som passar olika behov.  Vill du gå längre, springa säkrare eller stå skönare – vänta inte längre nu, besök Gå & Löpkliniken, de är verkliga experter på just detta.

Här finns skor för alla, trendiga, sportiga och bekväma – skokomfort helt enkelt.

H&C Lundbergs uppdrag:

H&C Lundbergs har jobbat fram en marknadsstrategi, producerat nyhetsbrev och marknadscoachar fortfarande. Det fortsatta arbetet innebär att vi ses regelbundet fyra timmar/månaden för att säkerställa tid- och handlingsplaner och att planera olika sälj- och marknadsaktiviteter i butik och olika kanaler.

Så här tycker Gå & Löpkliniken om H&C Lundbergs.

”Helen Lundberg är strukturerad och har bredd och djup inom området marknad och försäljning, hon kan väldigt mycket själv men har även ett brett kontaktnät om det skulle behövas. Helen är lyhörd, smidig och tänker fokuserat på sälj”

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s