Ekonomiteamet

Uppdraget för H&C Lundbergs är: Marknadscoaching vart 14:de dag.  Fokus är strategisk marknadssplanering.

Ekonomiteamet – levererar stabil, trygg och tydlig ekonomistyrning

Den dagen du behöver ett stabilt tag om din ekonomi, vare sig du drivet eget eller om du sitter på ett större företag som behöver stöd på ekonomiavdelningen gör du rätt i att kontakta Ekonomiteamet. Företaget kan också vara ett stöd då kommunikationen brister mellan mellan IT – avdelningen och ekonomiavdelningen. Inte så ovanligt.

Eller – ditt företag är inne i en fas där de ska investera i nytt eller byta affärssystem. Då har du hittat rätt.  Här har vi nämligen riktigt stabila ekonomikonsulter som behärskar det mesta inom ekonomi, affärssystem, och IT, de har både djupet och bredden som krävs för att du ska känna dig trygg.

De är ingen vanligt  redovisningsbyrå det här, även om de kan även den biten på alla sina fem fingrar också. De här tjejerna har jobbat som Ekonomichefer, Redovisningschefer, Controller på större bolag men har sedan 2011 bestämt sig för att satsa på egen verksamhet.

Ekonomiteamet sitter i härliga lokaler ute på Ekerö/Stenhamra men är flexibla och mobila, jobbar gärna ute hos kund. Företaget har en stor portion med ödmjukhet och respekt för sin uppdragsgivares vardag och integritet. En härlig mix av det mjuka och skarpa. Jag kan ana att man INTE skiter dem på näsan. Vilket behövs då man ska gå in och vara styrande och auktoritär då det krävs.

Uppdragen växlar mellan:

Detta bildspel kräver JavaScript.

Ekonomiteamet söker också samarbeten med frilansande bokföringskonsulter som vill täcka upp då företagets uppdrag ökar i snabb takt.

Kontakta Taina Sävheden som är kontorsansvarig.

Vad tycker Ekonomiteamet om H&C Lundbergs?

Så här skrev Tiina då jag frågade vad hon spontant tycker om samarbetet med H&C Lundbergs:

”Det första jag tänker på när jag ser H&C Lundbergs är professionell, lyhörd (för kundens envisa idéer), engagerad och kunnig”

Som sagt, släng in pärmarna med kvitton och fakturor till Ekonomiteamet så löser det sig – det där du helst av allt vill slippa.

Här hittar du Ekonomiteamet:

http://www.ekonomiteamet.se

Twitter: https://twitter.com/#!/tiinajf

Facebook: http://www.facebook.com/ekonomiteamet

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s