Arbetsmodell

Vi ser utmaningen de mindre företagen har då de behöver fokusera mer på att utveckla sin verksamhets marknadsföring och försäljning. Tiden, kunskapen och budgeten räcker inte alltid till?  Det är utifrån den iakttagelsen vi har utvecklat en enklare arbetsmodell som stödjer det arbetet på en nivå som är realistisk och hanterbar.

H&C Lundbergs har djup och bred erfarenhet inom området och är genuint intresserade av att se mindre företagare att växa. Vi är strukturerade och drivande. Det mindre företaget behöver inte alltid en påkostad djupanalys för att gå i rätt riktning, företaget behöver handlingskraft, bollplank och genvägar.

Vi har en enkel och tydlig arbetsmodell som skapar fokus, struktur och strategiskt marknad- och försäljningsarbete. Tillsammans blir vi som kugghjul som hakar in i varandra, där den enes hjul tar slut, tar den andras vid. Vi utför inget jobb som företagaren kan utföra själv, vi stöttar och delar med oss av vår erfarenhet och rutin. Vi definierar och förverkligar företagets mål genom att identifiera förbättringsmöjligheter och skapar därefter bestående förbättringar.

Arbetsmodellen H&C Lundbergs erbjuder går att etablera på flera olika projekt och marknadsaktiviteter, stort som smått. Det kan handla om att lansera en ny tjänst/produkt, utställning/evenemang eller konceptualisering.

Grundtanken är att vi genom arbetsmodellen driver projektet framåt med valda fokusområden och skapar lösningar och aktiviteter som är kostnadseffektiva och realistiska för det mindre företagets ekonomi och vardag. Ditt företaget gör större delen av jobbet men arbetsprocessen och strukturen backas upp av H&C Lundbergs.  Vi står för dokumentation, feedback och fokusplanering under hela resan. När vi slutfört uppdraget har du antingen en marknadsplan, lanseringsplan eller handlingsplan för enskilt projekt.

Kontakta gärna mig Helen Lundberg så berättar jag mer.

0706-495979

helen@hclundbergs.se

Annonser

2 kommentarer till Arbetsmodell

  1. Ping: Vad är strategisk marknadsföring? |

  2. JK skriver:

    Riktigt bra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s